Kuinka siirtää Samsung Notes iPhoneen

Pierwsza strona > Mobilna migracja danych > Kuinka siirtää Samsung Notes iPhoneen

Przegląd: Yhteenveto: Kuinka siirtää Samsung Notes iPhoneen? Täältä löydät vastauksesi ja saat myös hyödyllisimpiä vinkkejä tietojesi varmuuskopioimiseen.

Ongelmaanalyysi:

 

Miksi sinun on siirrettävä tietosi? Vaihdatko Samsung-muistiinpanosi iPhoneen? Tai vanha Samsung-laitteesi ei ole toiminut, joten sinun on vaihdettava se iPhoneen? Näytän sinulle eron tässä.

Riippumatta syistä, toivon voivani ymmärtää, jos Samsung-laitteesi voi edelleen toimia, niin siirtoprosessi on helpompaa kuin se ei toiminut, koska tiedonsiirron avulla vanha laitteesi voi toimia, jotta voit liittää sen tietokoneeseen siirtää. Jos vanha laitteesi ei kuitenkaan käynnisty enää, Samsung-tiedot on varmuuskopioitava etukäteen, koska tiedonsiirtoyhteys on välttämätön. Kaiken kaikkiaan, jos olet tuntenut tilanteesi selkeästi, voit valita alla olevista tavoista siirtää tietosi.

 

Menetelmän pääpiirteet:

 

Osa 1: Samsung Notesin siirtotavat iPhoneen

Tapa 1: Siirrä Samsung Notes iPhoneen mobiilisiirrosta .(suositus)

Tapa 2: Siirrä Samsung Notes iPhoneen Google Driven kautta .

Tapa 3: Siirrä Samsung Notes iPhoneen varmuuskopiotiedostoista .

Osa 2: Samsung Notes -muistiinpanojen varmuuskopiointimenetelmät.

Tapa 4: Varmuuskopioi Samsung Notes Mobile Transfer -sovelluksella .

Tapa 5: Varmuuskopioi Samsung Notes Android Data Recovery -sovelluksesta .

 

 

Osa 1: Samsung Notesin siirtotavat iPhoneen

 

Ensimmäinen osa käsittelee tiedonsiirtotapaa ja täältä löydät sopivimman tavan riippumatta siitä, voiko vanha laitteesi avautua tai ei. 

 

Tapa 1: Siirrä Samsung Notes iPhoneen mobiilisiirrosta. (suositus)

 

Miksi mobiilisiirto on suosituin menetelmäluettelossa? 

Ensinnäkin se on sen tehokkuus. Mobiilisiirto on todella tehokasta. Käyttämällä ohjelmistoa vain muutama vaihe ja muutama minuutti, voit suorittaa siirtoprosessin loppuun.

Seuraavaksi se on sen turvallisuus. Mobile Transfer on riittävän turvallinen ja voi suojata kaikki tietosi ilman pois jättämistä, joten voit käyttää sovellusta vapaasti.

Lopuksi se on sen lajike. Se voi siirtää kaikenlaisia ​​tiedostotyyppejä kaikenlaisista laitteista. Joten melkein laite on sopiva.

Vaihe 1: Lataa Mobile Transfer ja asenna sovellus. 

Vaihe 2: Käynnistä sovellus ja napsauta ensin "Puhelimesta puhelimeen" -vaihtoehtoa ja paina "Puhelimen siirto".(Samsung-laitteesi voi toimia, jotta voit yhdistää sen tietokoneeseen)

Vaihe 3: Liitä Samsung ja iPhone tietokoneeseen omilla USB-kaapeleilla. Samsung-laite näkyy lähdepuolella ja iPhonesi on sijoitettu kohdepaneeliin.

("Flip"-vaihtoehtoa käytetään vaihtamaan vanhan ja uuden laitteesi sijainti. Esimerkiksi iPhonesta Samsungiin.)

Vaihe 4: Valitse muistiinpanot sovelluksesta haluamallasi tavalla lähdepaneelissa ja napauta "Käynnistä", kun olet vahvistanut siirron iPhonellesi. Muutamaa minuuttia myöhemmin iPhonesi vastaanottaa tietosi. 

 

Tapa 2: Siirrä Samsung Notes iPhoneen Google Driven kautta.

 

Jos Samsung-laitteesi ei enää toimi, voit siirtää tietosi uuteen laitteeseen pilvipalvelun avulla. Huomaa kuitenkin, että sinun on tehtävä se varmuuskopiotiedostoissasi.

 

Vaihe 1: Suorita Google Drive -sovellus Samsung-laitteellasi. Kirjaudu sitten sisään tilillesi ja salasanallesi. (jos unohdat ne, löydät ne silti sovelluksen ohjeesta)

Vaihe 2: Kun kirjoitat sisään, näet kaikki varmuuskopiotiedostosi, voit valita niistä ja yksinkertaisesti selata ennen siirtoa.

Vaihe 3: Napsauta "lataa"-painiketta, jotta tiedot voidaan synkronoida iPhoneen.

 

 

Tapa 3: Siirrä Samsung Notes iPhoneen varmuuskopiotiedostoista.

 

Toinen menetelmä, joka voi auttaa palauttamaan tietosi varmuuskopiotiedostoista, jos tietojasi ei voi avata enää. Tämä on vaihtoehtoinen tapa, joten voit halutessasi siirtää ne mobiilisiirrolla. Aloita sitten!

Vaihe 1: Suorita Mobile Transfer ja napsauta "Varmuuskopioi ja palauta" etusivulla. (Kyllä! Koska siirrät tietosi varmuuskopiosta) 

Vaihe 2: Liitä iPhone tietokoneeseen. Kun napautat varmuuskopiotiedostojen valintapainiketta luettelosta ja painat "Palauta".

Vaihe 3: Jos yhteys on muodostettu ja se havaitaan, varmuuskopiotietosi puretaan kaikkiin siirrettäviin tiedostoihin, joista voit valita siirron.

Vaihe 4: Valitse siirrettävät varmuuskopiotiedostot ja napsauta "Aloita". Tietosi eivät siirry pitkään aikaan.

 

Osa 3: Samsung Notes -muistiinpanojen varmuuskopiointimenetelmät.

 

Nämä ovat yllä olevat yksityiskohtaiset tiedonsiirtovaiheet, ja jos haluat silti oppia varmuuskopioimaan tietosi, voit varmuuskopioida tiedot seuraavien vaiheiden avulla. Ne ovat täysin turvallisia.

 

Tapa 4: Varmuuskopioi Samsung Notes Mobile Transferilla.

 

Mobiilisiirron etuja ei ole rajoitettu luettelo edellä. On silti hyvä mestari varmuuskopioida päivämääräsi turvallisesti ja tehokkaasti. Kun käytät sitä tietojesi varmuuskopiointiin, huomaat sen olevan todella käyttäjäystävällinen. Mobiilisiirron käytön suurin etu on näytöllä näkyvä määrä ja sisältö sekä polku, jolla varmuuskopiot palautetaan, jos varmuuskopiointi onnistuu. Tämän avulla voit helposti siirtää tietojasi.

 

Vaihe 1: Avaa Mobile Transfer. Napsauta käyttöliittymässä "Varmuuskopioi ja palauta". (Tästä aloitat tietojesi varmuuskopioinnin)

Vaihe 2: Liitä Samsung tietokoneeseen USB-kaapelilla. Napsauta "Varmuuskopioi puhelimen tiedot", jolloin näyttö siirtyy seuraavaan. 

Vaihe 3: Kun Samsung tunnistetaan, voit valita varmuuskopioitavat tietotyypit. Kun olet valinnut, napsauta "Aloita".

 

Tapa 5: Varmuuskopioi Samsung Notes Android Data Recovery -sovelluksesta.

 

Toinen tapa on Android Recovery -sovelluksen käyttäminen Samsung-tietojen varmuuskopiointiin. Kuten sovelluksen nimi osoittaa, tiedät, että se on todella hyödyllinen ohjelmisto, joka on hyvä tietojen varmuuskopiointiin. Alkaa!

Vaihe 1: Lataa sovellus ja suorita se tietokoneellasi. 

Vaihe 2: Napsauta "iPhone Data Backup & Restore" etusivulla ja sitten sinun on yhdistettävä Samsung-laitteesi tietokoneeseen sen USB-kaapelilla, jotta voit valita siitä varmuuskopioitavat tiedot.

 

Vaihe 3: Kun liitit laitteen, voit valita tietoja näytöllä näkyvistä laitetiedostoista. (Ennen kuin valitset tiedot, varmista, että laitteesi on kytketty)

Vaihe 4: Kun olet varma, voit napsauttaa "käynnistä", jolloin järjestelmä alkaa varmuuskopioida tietosi. Ennen kuin varmuuskopiointi on valmis, laitetta ei saa irrottaa tietokoneesta. 

 

Powiązane artykuły

Darmowe pobieranie

30 dniowa gwarancja zwrotu pieniedzy
Bezpieczne i regularne oprogramowanie
Obsługa klienta 24/7
Lubiany przez internautów
Copyright © 2018-2023 Recover-Transfer-Data.com All rights reserved.